Název | Množství a jednotka |
---|---|
červené fazole v nálevu | 1 plechovka |
sterilovaná kukuřice | 1 ks |
šunka | 100 g |
sýr eidam cihla 30% | 50 g |
majonéza | 3 lžíce |
sůl | |
pepř |
Postup: Panenku (vepřovou, telecí) nakrájíme na špalíky o délce asi 15 cm. Ze všech... zobrazit recept
Postup: Všechny suroviny si vytáhneme nejméně dvě hodiny předem, aby měly pokojovou... zobrazit recept
Postup: Vepřovou kýtu vcelku omyjeme a hodně potřeme česnekem utřeným se solí.... zobrazit recept
Postup: Z bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh. Do sněhu zašleháme krupicový cukr, a... zobrazit recept
Postup: Listové těsto rozkrojíme napůl. Každou polovinu vyválíme, poklademe plátky... zobrazit recept
Naše restaurace nabízí výběr jídel tradiční české kuchyně, bohatou nabídkou 50...